- karbid: hrubé brúsenie
- keramika: jemné brúsenie
- oxid hlinitý s drážkami: brúsenie rybárskych háčikov
Brúsenie noža: Vždy položte brúsič na pevný a plochý povrch. Brúsič držte za pogumovanú časť prstami za chráničom.
- Hrubé brúsenie – karbid – rýchlo naostrí tupú čepeľ.
- Jemné brúsenie – keramika – dokončí nabrúsenie ostria pred rezaním.
Čepeľ noža vložte ostrím do V štrbiny podľa obr. 1 a jemne skloňte špičku čepele nadol. Ťahajte ostrie noža cez štrbinu podľa obr. 2 od rúčky k špičke čepele, kým nedosiahnete nabrúsenie na požadovaný uhol. Počas brúsenia znižujte tlak na čepeľ. Brúsenie rybárskeho háčika: Brúsič uchopte za pogumovanú časť, vyberte vhodnú drážku podľa veľkosti háčika a hrotom háčika pohybujte v oboch smeroch po drážke Údržba: Po použití brúsič očistite, handričkou, alebo jemnou kefkou, nikdy nie vodou. Skladujte na suchom mieste.
Dodatočné parametre
Kategória: | Nože a dýky |
---|---|
Značky: | Smith's |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár